Een krachtige drievoudige uitlijning

Alhoewel vrouwen nu formeel gezien gelijk zijn aan mannen, is er een wond in het vrouwelijke of de vrouwenziel opgetreden, als het resultaat van eeuwenlange miskenning en vervorming van de vrouwelijke energie. Vrouwelijke wijsheid berust op intuïtieve eenwording met de ander en het van daaruit aanbieden van liefde, compassie en bemoediging, de kracht van de mannelijke energie ligt in het kunnen aanbieden van een groter, ruimer perspectief. Aluna Joy over generatielijnen….. 

Generaties lang werden krachtige geslachtslijnen door het hemels vrouwelijk DNA van grootmoeder naar moeder naar kind en naar kleinkind doorgegeven. Deze geslachtslijnen worden nu gezuiverd met een energie zo zacht als een kosmische ‘ontstopper’.
Voor velen voelt dit leven alsof je in een overvolle kosmische afvalpers zit.
Oude, voorouderlijke geslachtslijnen worden nu schoongemaakt en voorbereid voor de volgende stap in de evolutie naar nieuwe gebieden.

Creatielijnen die verbonden zijn met het goddelijk vrouwelijke en oude, voorouderlijke DNA zijn nodig om een wereld te creëren die ondersteunend en onvoorwaardelijk liefdevol is voor alles wat leeft. De weg die we nu gaan is al eerder gegaan in oude tijden toen we voor de eerste keer verankerden op Aarde – dit proces zal opnieuw worden gebruikt om nieuwe scheppingsregels te verankeren voor een nieuwe wereld waar liefde, harmonie en balans de kern vormen.

Dit krachtige creatieve proces zou in de oorspronkelijke vorm niet kunnen worden voltooid zonder goddelijk mannelijke energieën. De goddelijk mannelijke energie is een krachtige beschermer….een heilige kelk als je wilt…die behoedt, beschut en die de krachtige creatie van het goddelijk vrouwelijke proces vergroot.
Mannelijke lijnen worden eveneens gezuiverd (gelukkig met minder leed en emoties) zodat zij volledig ondersteunend zijn voor het bewaken van de ruimte voor het scheppingsproces voor de nieuwe wereld.

Op alle niveaus mag nu heling plaatsvinden. Het Universum zal niets minder dan perfectie nastreven in de heling tussen vrouwen en vrouwen, tussen mannen en mannen en tussen vrouwen en mannen en eveneens in de verschillende voorouderlijke geslachtslijnen.
Herschikkingen en zuiveringen gebeuren nu in een record tempo. Dit proces staat bol van veranderingen, die wanneer we ons ermee verbinden veel pijn, verlies en verdriet zullen veroorzaken.

Uiterst pijnlijke, verdraaide en onsamenhangende energie heeft de krachtige geslachtslijnen besmet – al zolang als we ons kunnen herinneren.
Zij werden zo vervuild vanaf de laatste dagen van Atlantis. Het oorspronkelijk vrouwelijk werd toen verwoest en kon slechts voortbestaan door een handjevol moedige rebellen die ervoor zorgden konden dat het “ondergronds” kon blijven bestaan. Geslachtslijnen worden nu gezuiverd voor terugkeer in de volgende kosmische cyclus. Mede daardoor komt nu evengoed een stroom van alles wat zich heeft ‘aangepast’ naar boven.
Dit proces is pijnlijk. Het veroorzaakt verliezen, boosheid, depressies en een verlies van alle hoop. De geslachtslijnen verbinden grootmoeders, moeders, dochters en kleindochters…etc..
Zij worden heringericht terwijl Ascentie regels en natuurwetten worden herschreven en opnieuw gecodeerd.

Zo pijnlijk en louterend deze fase van het proces is, eronder ligt een grote helderheid en een langverwachte vrijheid. Het gaat hier om enorme zaken…echt enorm!

 

 

Blijf ijverig je lichtwerk doen en sta open voor het onverwachte. Vergeet niet je liefde en je gedachten te voeden en geef geen kracht meer aan hatelijke, bozige acties en gedachten. Wat je nu aandacht geeft en voedt zal zich verspreiden als een pandemie.
Ik weet dat je een liefdespandemie graag ziet komen, toch?
Het is nu aan jou. Wil je werkelijk de liefde ondersteunen in je wereld of wil je een wereld zonder liefde?

Onze daden, gedachten, gevoelens en emoties creëren onze wereld heel direct. Het is een sterke en erg onderschatte kracht van de natuur die nu in contact wil komen met veel hogere frequenties. Dit grootse zou ons kunnen overweldigen en wegblazen. Tenzij we stevig geaard blijven en we onze innerlijke draken niet voeden die eindeloos ronddraaien in ons hoofd.

Op het hoogtepunt van deze krachtige uitlijning van generatielijnen is er een behoorlijk forse bewustzijnskoerscorrectie geweest voor de planeet met een frequentie die grootser is dan een krachtige volle maan of zonnewende energie.  We zijn met deze veranderingen bezig tot zolang als noodzakelijk is.

Dus, houd vol!

Als je deze krachtige gebeurtenissen combineert met het feit dat de tijd zelf is begonnen te wiebelen, te buigen en te vouwen, en kan ze uit zichzelf portalen of wormgaten creëren in dimensies, mensen zijn nu nog aan het vechten om hun hoofd boven water te houden. Portalen zijn echter begonnen zich te openen.

Wij zagen het begin van dit proces van het buigen van de tijd en de zich openende portalen toen we op een retraite waren in Maui.  De Ancient Stone Guardians, de Night Walkers en de Cloud People toonden alleen een fractie van wat spoedig zal komen. (mijn dankbaarheid was groot dat zij dit met mij delen wilden)

De Star Elders kijken toe. Zij wachten actief op een massale terugkeer…
Voor wat precies…dat is nu nog een mysterie…

De Star Elders via Aluna Joy, ingewijde in de Mayakalenders
Vertaling Joke

© Joke – fluisteralsjeblieft

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s