Er zijn zeer veel biografieën van beroemde personen, maar voor ieder individu is de eigen levensloop natuurlijk het belangrijkst. Wie met interesse werken gaat aan de eigen biografie vergroot het begrip voor de biografie van anderen. Daardoor bouwen we nieuwe wegen…. symbolische psychologie leert ons een nieuwe taal, ontdekken wie je bent en zien hoe we onderling verbonden zijn – „Het leven kan alleen achterwaarts begrepen worden, maar het moet voorwaarts worden geleefd.” (Kierkegaard)

 

 

Wil je van gedachten wisselen, reageren of heb je interesse in een analyse:

Je kunt me persoonlijk bereiken   joke.fluisteralsjeblieft@gmail.com (klik op de link!)

 

 

 

 

 

 

 

Wil je graag bericht ontvangen als er een nieuw artikel is geplaatst? Laat dan je email adres achter onder het kopje ‘blog volgen’ op de homepage en realiseer je dat elk artikel voortbouwt op het vorige. Zo kun je van boven naar beneden lezen en je eigen vruchten plukken.

Ik gebruik je gegevens enkel voor het verzenden van een mail als persoonlijke uitnodiging waardoor jij weet dat  een nieuwe artikel online gaat. Wil je het niet meer ontvangen, dien je zelf hiervoor maatregelen te nemen…..

 

disclaimer:

Soms worden artikelen gepubliceerd op andere websites of in de soc. media. Dit kan suggereren dat het onderschreven wordt, vaker blijkt dat er gebruik van gemaakt wordt in dienst van eigen doelstellingen. Elke creatieve verwerking is prachtig, belangrijk is dat je dit doet onder eigen naam en er zelf voor staat.

Zeker nu, sinds 25 mei 2018 de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing is, adviseer ik je nadrukkelijk enkel gebruik te maken van de icoontjes onder een artikel of een link naar de website te delen.  Zie je desondanks een afbeelding die van jou is, laat het me weten dan vermeld ik meteen je naam erbij of verwijder ik deze direct als jij dat liever hebt.

mijn werkwijze is vrij van confrontatie-technieken of feedback methoden, oordelen en veroordelen. Dat wat bij ieder in het eigen hart en ziel leeft, wordt gerespecteerd. Het elkaar aanreiken van andere of nieuwe zienswijzen gebeurt altijd in kwetsbaarheid, volkomen vrijheid en zonder de drang van overtuigen, het menen de waarheid te bezitten of door ongevraagde adviezen. Je kunt vrij reageren onder de artikelen op de website. 

 

Hartegroet, Joke
fluisteralsjeblieft: 2009 – 2019