contact

Iedere echte dialoog is een waagstuk, een stap in het onbekende. We openen ons voor het perspectief dat we meer zijn en meer kunnen, dan het beperkte beeld dat we hebben van onszelf en zijn in het gesprek bereid de ontdekkingsreis aan te gaan. De dialoog biedt gereedschappen, daar worden sluiers weggenomen en wordt verbondenheid voelbaar.

 

 

 

 

biografisch coachen heeft de eigen biografie of levensloop als uitgangspunt                                het inzicht in fasen en wetmatigheden openbaart het zaadje wat jij tot wasdom mag brengen

 

Wie het landschap van het eigen leven in een ander licht wil leren zien met hulp van o.a. Tzolkin kan me persoonlijk bereiken via de mail  joke.fluisteralsjeblieft@gmail.com (klik op de link!)   -vergeet niet je geboortedatum mee te mailen of het kingetal van je geboortedag- vanzelf zijn jouw mijmeringen op en onder de artikel van harte welkom! 

 

Wil je graag bericht ontvangen als er een nieuw artikel is geplaatst? Laat dan je email adres achter onder het kopje ‘blog volgen’ op de homepage.

Ik gebruik je gegevens enkel voor het verzenden van een mail als persoonlijke uitnodiging waardoor jij weet dat  een nieuwe artikel online gaat. Wil je het niet meer ontvangen, dien je zelf hiervoor maatregelen te nemen…..

 

 

 

 

 

disclaimer:

Zeker nu, sinds 25 mei 2018 de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing is, adviseer ik je nadrukkelijk enkel gebruik te maken van de icoontjes onder een artikel of een link naar de website te delen.  Zie je desondanks een afbeelding die van jou is, laat het me weten dan vermeld ik meteen je naam erbij of verwijder ik deze direct als jij dat liever hebt.

mijn werkwijze is vrij van confrontatie-technieken of feedback methoden, oordelen en veroordelen. Dat wat bij ieder in het eigen hart en ziel leeft, wordt gerespecteerd. Het elkaar aanreiken van andere of nieuwe zienswijzen gebeurt altijd in kwetsbaarheid, volkomen vrijheid en zonder de drang van overtuigen, het menen de waarheid te bezitten of door ongevraagde adviezen.

 

Hartegroet, Joke
fluisteralsjeblieft: 2009 – 2018

 

Advertenties

5 gedachten over “contact

    1. fluisteralsjeblieft Berichtauteur

      Hoi Mies, dit artikel, deze groeigolf dus blijft nog wel een poosje op de website staan. Als de energie wat lager is verhoog je het al in jezelf door een tekst waar je mee resoneert te vaker te lezen. gr. Joke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s