contact

 

De kleine mollige mensjes met vleugeltjes in de header worden putti genoemd. Het zijn de kleine goden in dienst van de liefde (de morgenster Venus/Aphrodite)  en staan symbool voor de liefde; het schilderij zwerft door de wereld en niemand kent de naam van de schilder. Het werk wordt ‘vier elementen’ genoemd. De vier schatten die samenwerken met de vier windrichtingen… 

 

 

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing.  Wil je delen overweeg een link naar deze website, wil je reageren dan kan dit via de mail.

Jij kunt me persoonlijk bereiken via de mail  joke.fluisteralsjeblieft@gmail.com (klik op de link!)   -vergeet niet je geboortedatum mee te mailen of je kingetal van je geboortedag- 

 

 

Surf vrij rond op de website, spreekt deze manier van bewustworden je aan en wil je graag bericht ontvangen als er een nieuw artikel is geplaatst? Laat dan je email adres achter onder het kopje ‘blog volgen’ op de homepage.

Ik gebruik je gegevens enkel voor het verzenden van een mail als persoonlijke uitnodiging waardoor jij weet dat  een nieuwe artikel online gaat. Wil je het niet meer ontvangen, dien je zelf hiervoor maatregelen te nemen…..

 

 

disclaimer:

Zeker nu, sinds 25 mei 2018 de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing is, adviseer ik je nadrukkelijk enkel gebruik te maken van de icoontjes onder een artikel of een link naar de website te delen.  Zie je desondanks een afbeelding die van jou is, laat het me weten dan verwijder ik deze direct.

mijn werkwijze is vrij van confrontatie-technieken of feedback methoden, oordelen en veroordelen. Dat wat bij ieder in het eigen hart en ziel leeft, wordt gerespecteerd. Het elkaar aanreiken van andere of nieuwe zienswijzen gebeurt altijd in kwetsbaarheid, volkomen vrijheid en zonder de drang van overtuigen, het menen de waarheid te bezitten of door ongevraagde adviezen.

 

Hartegroet, Joke – fluisteralsjeblieft
2009 – 2018

http://on.fb.me/107pLeK

Advertenties

5 gedachten over “contact

    1. fluisteralsjeblieft Berichtauteur

      Hoi Mies, dit artikel, deze groeigolf dus blijft nog wel een poosje op de website staan. Als de energie wat lager is verhoog je het al in jezelf door een tekst waar je mee resoneert te vaker te lezen. gr. Joke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s