het aanbod

Naar een toekomst in harmonie
met de universele wetten met de Maya’s als dragers van universele wijsheid.

In onze tijd raken we weer vertrouwd met de twaalf sterrenbeelden of dierenriemtekens en het weten dat ieder mens die verschillende planeten-krachten in een heel eigen en uniek mengsel meekrijgt naar dit leven op aarde. Alleen al daarom kun je zeggen dat er niemand anders op aarde is zoals jij en wie dit verbinden gaat met Zon, zegel en toon in Tzolkin heeft al een aardig zicht op wat je meegekregen hebt aan karaktereigenschappen waarbij alleen de mens zelf kan kiezen wat te doen met deze eigenschappen in de bandbreedte van koud naar warm liggen immers vele grijstinten. Anders gezegd een mens heeft veel kwaliteiten, gaven, talenten, gezichten en oneindig veel mogelijkheden levend in een wereld die alles in regels, wetten en hokjes wil vangen. Die hokjes creëren we meestal zelf, daar ligt onze vrije keuze die bepalend is voor hoe de wereld van onze kinderen eruit zal gaan zien.

Elke dag draagt een eigen energie of een eigen kleur: rood, wit, blauw en geel. Je kunt de ene dag wakker worden en je voelbaar verheugen op een dag en een dag later wakker worden en je liever nog een keer om zou willen draaien. Als je erop let heeft dit niet zo heel veel te maken met je eigen plannen, meer met de energie van de dag waar je op reageert.
Kennis over je eigen energetische imprint en het weten en ervaren van wat de energie van een dag voor je betekent helpt je de koppelingen te kunnen gaan leggen tussen dagen waarop je reageert met een innerlijke houding van verzet en dagen waarop vitaal open staat voor de trilling die vanuit het hart van de kosmos op je af komt.

Ben je dus ‘met je verkeerde been uit bed gestapt, heb je je dag niet, zoek dan even op wat de energie van die dag is. Schrijf vervolgens ook zegel, toon en kleur op in b.v. je agenda en doe dit steeds als je je dag niet hebt. Zo kom je achter blokkades – en als je aan ‘je water voelt’ dat je hier mee aan de slag wil gaan kun je altijd contact met mij opnemen. Besef dat mensen, dagen en bewegingen die bij jou niet lekker lopen, altijd een weerspiegeling is van onze eigen innerlijke wereld. Daarom begint de transformatie van de hedendaagse ‘Samenleving uit Balans’ met de transformatie van onze staat van bewustzijn en dus met het herstel van de balans tussen het mannelijke en vrouwelijke aspect in onszelf

me you we

In de praktijk zijn het vreedzame, stabiele, egalitaire en florerende samenlevingen, die gekenmerkt worden door gelijkwaardigheid van mannen en vrouwen.

Al in het oude Egypte werd het Hart beschouwd als vat voor bovenzinnelijke delen van de mens. In miniatuur kun je het hart en de ledematen vergelijken met de zon en de planeten in ons zonnestelsel, deze spiegelen de centrale zonnen in ons galactisch centrum en in het universum. Zo staan kleine en grote zonnen in de visie van het oude Egypte met elkaar in verbinding, het hart geldt als het centrale midden en wordt gezien als het interdimensionale centrum. Het hart is het eerste orgaan van de baby dat gevormd wordt in de baarmoeder, het hart heeft de vorm van een kelk of lotusbloem. Het hart is een soort micro-kosmische zon of lichtende lotus in ons lichaam, hier ben je aangesloten op het verenigd veld van de kosmos, dit verbindt jou met het centrum van het universum en Moeder Aarde.

Het is op deze plaats dat het eeuwige AUM, de oerklank van de schepping klinkt. De toon van je hart is dezelfde als het geluid uit de kern van de Grote Centrale Zon, het klinkt alleen veel zachter…..fluisteralsjeblieft…..

Wil je meer inzicht in je eigen energie of de energetische verbondenheid met een dierbare, vertel iets over jouw beleving van dat contact en waar je vragen liggen. Veel is met hulp van Tzolkin beter te duiden en steunend bij het oplossen van blokkades, ook al blijf je zelf je eigen keuzes maken, wat heb je ervoor over om jezelf weer lief te hebben als kind van aarde en kosmos?  Alles start bij jezelf…..

Mijn mailadres vind je onder ‘contact’, hier hoef je enkel op de klikken en je mail te gaan maken. 

© Joke – fluisteralsjeblieft  2009-2017

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s