“I am the Black Madonna, the ultimate Divine Mother,
she who wraps her arms around you in times of transition
dissolving the old and birthing the new.”
~ Black Madonna ~

 

Lief mens,

Wat fijn dat je jezelf openstelt voor het gefluister dat ons aanmoedigt op een reis naar de diepte van liefde om onze eigen goddelijkheid te realiseren en te belichamen. Op de website vind je veel informatie maar vanzelfsprekend is er ook ruimte en alle tijd om vragen te stellen en verhalen te delen. Daar waar we ons openstellen voor elkaar leren we van elkaar en bevruchten nieuwe beelden; vrij van oordeel, tijdlijnen en onze door mensen bedachte verhalen….. Je kunt onder elk artikel jouw associaties, tips en ervaringen delen, het kan ook persoonlijk in de mail.

Door de tijd als een energetische spiraal te zien, kun je met de energie van vandaag naar een energetisch moment in je verleden kijken en werken aan je toekomst. Dit is een prachtige manier om het biografiewerk zoals beschreven in de pagina’s (zie bovenbalk) te verfijnen en zo inzicht te vinden bij het in de hand nemen van je eigen leven. Vanzelf kunnen er vragen leven, opmerkingen of aanvullingen in je opborrelen. Dat hoor ik graag – In een consult fungeer ik als klankbord op jouw vragen en ontmoeten we elkaar in compassie rondom het biografiewerk wat met Tzolkin oftewel met de Maya-astrologie een bijzonder en verhelderend avontuur is en je dichter bij jeZelf brengen kan.

Als tip reik ik je graag aan dat het kingetal van je ouders in combinatie met jouw geboortegolf veel inzicht kan bieden in de cirkel van drie; wil je aan het werk gaan met je stamboom, de vrouwen- of mannenlijn van je familie biedt ook dan het kingetal en de bijbehorende golven, cq energie in thema’s veel inzicht. Een kort overzicht van de 20 zonnezegels met de dualiteiten kun je aanvragen via de mail. De kleuren en tonen én de zevenjaarsfasen vind je op de website…..

Mail me  joke.fluisteralsjeblieft@gmail.com (klik op de link!)

 

 

*Wil je graag bericht ontvangen als er een nieuw artikel is geplaatst? Laat dan je email adres achter onder het kopje ‘blog volgen’ op de homepage –

– Ik gebruik je gegevens enkel voor het verzenden van een mail als persoonlijke uitnodiging waardoor jij weet dat  een nieuwe artikel online gaat.

– Wil je het niet meer ontvangen, dien je zelf hiervoor maatregelen te nemen…..

 

Avé Joke- fluisteralsjeblieft

 

 

disclaimer:

Soms worden artikelen gepubliceerd op andere websites of in de soc. media. Dit kan suggereren dat het onderschreven wordt, vaker blijkt dat er gebruik van gemaakt wordt in dienst van eigen doelstellingen. Elke creatieve verwerking is prachtig, belangrijk is dat je dit dan doet onder eigen naam en er zelf voor staat.

Zeker nu, sinds 25 mei 2018 de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing is, adviseer ik je nadrukkelijk enkel gebruik te maken van de icoontjes onder een artikel of een link naar de website te delen in het besef dat het geen tijdsberichten zijn. Het zijn werkdocumenten waar je zelf mee aan de slag mag gaan. De afbeeldingen erbij zoek ik zorgvuldig uit. Zie je desondanks een afbeelding die van jou is, laat het me weten dan vermeld ik meteen je naam erbij of verwijder ik deze direct als jij dat liever hebt.

mijn werkwijze is vrij van confrontatie-technieken of feedback methoden, oordelen en veroordelen. Dat wat bij ieder in het eigen hart en ziel leeft, wordt gerespecteerd. Het elkaar aanreiken van andere of nieuwe zienswijzen gebeurt altijd in kwetsbaarheid, volkomen vrijheid en zonder de drang van overtuigen, het menen de waarheid te bezitten of door ongevraagde adviezen. Je kunt vrij reageren onder de artikelen op de website.