Biografiewerk is werken met beelden;

herinneringen komen in beelden

en de essentie van de biografie

laat zich vaak in een beeld verstaan

Wat jij ziet in het beeld is dat wat gezien wil worden

In (mail) gesprekken fungeer ik als klankbord. Niet zozeer gericht op psychologische inzichten of op het voorspellende. Alles blijft jouw eigen keuze.  In vrijheid biedt ik je een prachtige mix aan van symbolieken en archetypen, Maya astrologie en inzichten vanuit de antroposofie gericht op de wil te blijven leren van het leven, van relaties en de eigen levenservaringen. 

Een beeld spreekt een eigen taal, brengt een boodschap uit een ‘ruimer’ bewustzijn.

Terugkijken op je biografie om vooruit te zien……

 

 

~Vanzelfsprekend is er ook alle tijd en ruimte om vragen te stellen en verhalen te delen,           dat kan ook via de mail

 joke.fluisteralsjeblieft@gmail.com (klik op de link!)

 

 

 

 

 

 

*Wil je graag bericht ontvangen als er een nieuw artikel is geplaatst? Laat dan je email adres achter onder het kopje ‘blog volgen’ op de homepage – Ik gebruik je gegevens enkel voor het verzenden van een mail als persoonlijke uitnodiging waardoor jij weet dat  een nieuwe artikel online gaat. Wil je het niet meer ontvangen, dien je zelf hiervoor maatregelen te nemen…..

 

disclaimer:

Soms worden artikelen gepubliceerd op andere websites of in de soc. media. Dit kan suggereren dat het onderschreven wordt, vaker blijkt dat er gebruik van gemaakt wordt in dienst van eigen doelstellingen. Elke creatieve verwerking is prachtig, belangrijk is dat je dit dan doet onder eigen naam en er zelf voor staat.

Zeker nu, sinds 25 mei 2018 de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing is, adviseer ik je nadrukkelijk enkel gebruik te maken van de icoontjes onder een artikel of een link naar de website te delen in het besef dat het geen tijdsberichten zijn. Het zijn werkdocumenten waar je zelf mee aan de slag mag gaan. De afbeeldingen erbij zoek ik zorgvuldig uit. Zie je desondanks een afbeelding die van jou is, laat het me weten dan vermeld ik meteen je naam erbij of verwijder ik deze direct als jij dat liever hebt.

mijn werkwijze is vrij van confrontatie-technieken of feedback methoden, oordelen en veroordelen. Dat wat bij ieder in het eigen hart en ziel leeft, wordt gerespecteerd. Het elkaar aanreiken van andere of nieuwe zienswijzen gebeurt altijd in kwetsbaarheid, volkomen vrijheid en zonder de drang van overtuigen, het menen de waarheid te bezitten of door ongevraagde adviezen. Je kunt vrij reageren onder de artikelen op de website.