“I am the Black Madonna, the ultimate Divine Mother,
she who wraps her arms around you in times of transition
dissolving the old and birthing the new.”
~ Black Madonna ~

 

Lief mens,

Je leert het meest van jezelf door te kijken naar je eigen biografie; dat is motto en motief in mijn leven en maakt me blij. Het is mijn passie dit ook verder te brengen en inzichten daarover te delen zonder daar een vergoeding voor te ontvangen. Het maakt me ook blij dat jij, als lezer, je openstelt voor het gefluister dat ons aanmoedigt op een reis naar de diepte van liefde om onze eigen goddelijkheid te realiseren en te belichamen. Maar hoe ga je om met biografische inzichten zonder een idee te hebben van ritme, van biografische wetmatigheden en de daaraan verbonden ontwikkelingsdynamiek die zich ontplooit waardoor inzichten in de diepere samenhangen kunnen leiden tot keuzes waarin jijzelf de wil tot vormgeving kunt herkennen. Biografie is immers een geheel dat zich in de tijd ontplooit en als het goed is meer en meer de individuele mens tevoorschijn komt. Mijn insteek is dus niet Tzolkin begrijpen, maar andersom in het begrijpen van je eigen leven wordt Tzolkin een bijzondere hulpbron!

Ieder mens heeft een eigen ritme bij het lopen, dit is ook een mooie metafoor voor onze levensloop en het vinden van het eigen levensritme. Een Maya profiel is verrijkend voor diegenen die dit werkdocument gebruiken in samenhang met de dagenergie en de groeigolven. Voor wie een stap dieper wil is een document op basis van de hoeders van de vier windrichtingen (á 85 euro) een aanrader. Deze geeft inzicht in de bekrachtiging, verwantschappen, karmische uitdagingen en blinde vlekken.

Voor wie op andere wijze keuzes maakt heb ik een werkdocument (á 45 euro)  gemaakt op basis van de geboortedag energie wat ook te begrijpen is zónder Tzolkin. Dat is het basis aanbod, nieuw daaraan toe voeg ik een werk document (á 85 euro) over de eerste zeven jaren van je leven, afgestemd inzichten zoals die voortkomen uit het biografiewerk over de universele wetmatigheden in de menselijke levensloop. Van de drie ik-geboorten vindt de eerste plaats in de eerste zeven jaar van ons leven, wil je meer inzicht in dit ontwaken van het ik-bewustzijn neem dan contact met mij op via de mail.

Mail to me  joke.fluisteralsjeblieft@gmail.com (klik op de link!)

 

 

Ik geloof dat het voor onze ontwikkelingsweg van belang is dat je vragen durft te stellen en dat je die vragen durft vol te houden, durft vast te houden. Want vragen is het enige dat je verder brengt. Voor mij is een vraagstelling veel belangrijker dan het vinden van een antwoord, want de vraag brengt je op een weg, die je op dingen brengt die anders zijn dan het antwoord dat je aanvankelijk dacht te kunnen geven.             Bernard Lievegoed

 

*Wil je graag bericht ontvangen als er een nieuw artikel is geplaatst? Laat dan je email adres achter onder het kopje ‘blog volgen’ op de homepage –

– Ik gebruik je gegevens enkel voor het verzenden van een mail als persoonlijke uitnodiging waardoor jij weet dat  een nieuwe artikel online gaat. Door de link aan te klikken kom je op de website direct bij het nieuwste artikel. Surf ook eens verder op de website pagina’s.

– Wil je het niet meer ontvangen, dien je zelf hiervoor maatregelen te nemen…..

 

Avé Joke- fluisteralsjeblieft

 

 

disclaimer:

Soms worden artikelen gepubliceerd op andere websites of in de soc. media. Dit kan suggereren dat het onderschreven wordt, vaker blijkt dat er gebruik van gemaakt wordt in dienst van eigen doelstellingen. Elke creatieve verwerking is prachtig, belangrijk is dat je dit dan doet onder eigen naam en er zelf voor staat.

Zeker nu, sinds 25 mei 2018 de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing is, adviseer ik je nadrukkelijk enkel gebruik te maken van de icoontjes onder een artikel of een link naar de website te delen in het besef dat het geen tijdsberichten zijn. Het zijn werkdocumenten waar je zelf mee aan de slag mag gaan. De afbeeldingen erbij zoek ik zorgvuldig uit. Zie je desondanks een afbeelding die van jou is, laat het me weten dan vermeld ik meteen je naam erbij of verwijder ik deze direct als jij dat liever hebt.

mijn werkwijze is vrij van confrontatie-technieken of feedback methoden, oordelen en veroordelen. Dat wat bij ieder in het eigen hart en ziel leeft, wordt gerespecteerd. Het elkaar aanreiken van andere of nieuwe zienswijzen gebeurt altijd in kwetsbaarheid, volkomen vrijheid en zonder de drang van overtuigen, het menen de waarheid te bezitten of door ongevraagde adviezen. Je kunt vrij reageren onder de artikelen op de website.