We bevinden ons vanaf zaterdag 12 januari 2019 in de blauwe golf van Storm naar Aap; het derde deel in de cyclus van de rode Hemelwandelaar. De basisenergie van de nu aanwezige lichtimpuls (rode Hemelwandelaar cyclus)  – de 7e van de 20×13 daagse groeigolven –  is een sterke transformerende kracht. Vind een positieve invalshoek en hanteer die als richtsnoer bij het opbouwen van de nodige kennis en kracht om door illusies heen te breken.Hardnekkige patronen in je huidige leven kun je altijd terug voeren op je systeem van herkomst. Pas als je ouders mogen zijn wie ze zijn, leer je om milder te worden…..

 

 

Moed is nodig om jezelf te zien zoals je bent. Door zelfreflectie, bewust feedback vragen en door het minutieus observeren van de reacties van je lichaam op gebeurtenissen, kun je je bewust worden van je oordelen. Oordelen gaan pas tegen je werken als je daardoor zwart/wit wordt in je denken en handelen. Je sluit andere mensen buiten en verliest de verbinding met de ander. Jouw waarden zijn niet beter, hoger of meer dan die van iemand anders. Het bepaalt alleen met wie en in welke omgeving jij wilt zijn. In de hemel-aarde verbinding streven we naar een evenwicht tussen het aards-lichamelijke en het geestelijke, tussen het gevoelselement en het denken. Blijf je lichaam bewonen.

 

Zaterdag 12 januari kin 79 Blauwe Storm toon 1 >zie nieuwsbrief
Zondag 13 januari kin 80 gele Zon toon 2
Maandag 14 januari kin 81 rode Draak toon 3
Dinsdag 15 januari kin 82 witte Wind toon 4
Woensdag 16 januari kin 83 blauwe Nacht toon 5
Donderdag 17 januari kin 84 geel Zaad toon 6
Vrijdag 18 januari kin 85 rode Slang toon 7 gap
Zaterdag 19 januari kin 86 witte Wereldoverbrugger toon 8
Zondag 20 januari kin 87 blauwe Hand toon 9
Maandag 21 januari kin 88 gele Ster toon 10 gap

Toon 10 ( Lahun) is de toon van manifestatie; onderzoek je intentie: dient jouw verlangen het hoogste doel en staat je verlangen op één lijn met je ware bestemming? Toon 10 is de planetaire toon en de versterking van toon 5. Wie zich losgemaakt heeft van het vertrouwde weten, wat op die dag aan de orde was kan merken dat nu de twee werelden – geest en lichaam – bij elkaar kunnen komen.

Dinsdag 22 januari kin 89 rode Maan toon 11
Woensdag 24 januari kin 90 witte Hond toon 12
Donderdag 25 januari kin 91 blauwe Aap toon 13

 

Er is geen ik zonder een jij en geen jij zonder een ik
In de relatie scheppen wij elkaar, worden we wie we zijn

© Joke – fluisteralsjeblieft  2009-2019