In de lente, de zomer of in de herfst van het leven weet een tuinier die de jaargetijden goed kent, wanneer het tijd is om te zaaien en wanneer overgegaan kan worden op oogsten. Elke dag, elk jaar en elk leven bestaat uit deze wetmatigheden die behulpzaam zijn bij de stappen die we mogen zetten en uitnodigen dankbaar te zijn voor de kans die geboden wordt. Wanneer er een Michaëlperiode aanbreekt (en de huidige begon in 1879) en Michaël ons leiding gaat geven, moet de mensheid zich voorbereiden op een turbulente periode. Herfst in het grote wereldtijdperk is de tijd waarin wij zelf gekozen hebben geboren te worden en onze bijdrage te leveren…..

 

 

*Heb je interesse gekregen na het lezen van artikelen en wil je persoonlijk contact mail dan naar

 joke.fluisteralsjeblieft@gmail.com (klik op de link!)

*Wil je meer inzicht in je (zielemaatjes) relaties kun je ook contact opnemen.

*Wil je graag bericht ontvangen als er een nieuw artikel is geplaatst? Laat dan je email adres achter onder het kopje ‘blog volgen’ op de homepage – Ik gebruik je gegevens enkel voor het verzenden van een mail als persoonlijke uitnodiging waardoor jij weet dat  een nieuwe artikel online gaat. Wil je het niet meer ontvangen, dien je zelf hiervoor maatregelen te nemen…..

*Vind je het leuk om samen in gesprek te gaan over jouw aangedragen onderwerp. Welkom!

 

 

 

disclaimer:

Soms worden artikelen gepubliceerd op andere websites of in de soc. media. Dit kan suggereren dat het onderschreven wordt, vaker blijkt dat er gebruik van gemaakt wordt in dienst van eigen doelstellingen. Elke creatieve verwerking is prachtig, belangrijk is dat je dit dan doet onder eigen naam en er zelf voor staat.

Zeker nu, sinds 25 mei 2018 de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing is, adviseer ik je nadrukkelijk enkel gebruik te maken van de icoontjes onder een artikel of een link naar de website te delen in het besef dat het geen tijdsberichten zijn. Het zijn werkdocumenten waar je zelf mee aan de slag mag gaan. De afbeeldingen erbij zoek ik zorgvuldig uit. Zie je desondanks een afbeelding die van jou is, laat het me weten dan vermeld ik meteen je naam erbij of verwijder ik deze direct als jij dat liever hebt.

mijn werkwijze is vrij van confrontatie-technieken of feedback methoden, oordelen en veroordelen. Dat wat bij ieder in het eigen hart en ziel leeft, wordt gerespecteerd. Het elkaar aanreiken van andere of nieuwe zienswijzen gebeurt altijd in kwetsbaarheid, volkomen vrijheid en zonder de drang van overtuigen, het menen de waarheid te bezitten of door ongevraagde adviezen. Je kunt vrij reageren onder de artikelen op de website.